Rămâi alături de noi   facebook logo youtube logo twitter logo
buzznews logo

FRUMUSEȚE în Vârf de Ac: Cât te costă un tratament estetic NON-CHIRURGICAL și când e cazul să-l faci?

Interviu 7 Octombrie 2014, 12:35
Spune-ti parerea

Dr. Veronica Moisil este medic dermato-venerolog şi, totodată, unul din cei mai buni specialişti ai Clujului în domeniul înfrumuseţării prin metode non-chirurgicale. Până în prezent a tratat mii de cazuri, fiind una dintre cele mai autorizate voci în domeniu, care ştie cum să îşi facă pacienţii să arate cu 10 ani mai tineri decât vârsta lor reală.

Varga Attila.: V-aţi specializat, iniţial, în domeniul dermato-venerologiei. Când şi de ce aţi ajuns să vă ocupaţi de tratamentul privind înfrumuseţarea pacienţilor dvs.?

Dr. Veronica MoisilVeronica Moisil: Într-adevăr, în anii de facultate, sfera mea de interes s-a raportat iniţial la dermato-venerologie, adică totalitatea patofenomenelor care se produc la nivelul organului cutanat (piele, mucoase accesibile, fanere) la orice vârstă, inclusiv boli cu transmitere sexuală (venerice).

Ulterior însă, mergând la diferite conferinţe internaţionale organizate în Europa şi în lume am realizat că dermatologia înseamnă, de fapt, mult mai mult decât învăţasem eu pe băncile şcolii.

Am descoperit, în timp, că acest domeniu al înfrumuseţării prin metode non-chirurgicale este pur şi simplu fascinant şi mereu deschizător de perspective noi. În plus, în România, asemenea practici - ca să le numim astfel – au fost mult timp cvasinecunoscute.

Să ne amintim că Prof. Orăsan, un remarcabil mentor, a fost printre pionierii care a recurs la injecţii cu Botox pentru înfrumuseţarea pacienţilor săi, iar aceasta se întâmpla abia în anul 2004! Vă las să vă imaginaţi, în tot acest răstimp, unde se plasau alte ţări din Europa de Vest la acest capitol.  

Varga Attila: Ce presupune mai exact acest tratament de înfrumuseţare? 

Veronica Moisil: Pot să vă spun că tratamentul în sine vizează trei paliere distincte: întâi de toate, corectarea unor imperfecţiuni ale pielii gen acnee sau pete.

Mai putem oferi apoi tratament anti-îmbătrânire, respectiv corecţia ridurilor şi, nu în ultimul rând, modificarea sau accentuarea unor trăsături, ca de pildă în cazul buzelor şi pomeţilor.

Atunci când este efectuat în mod profesionist, tratamentul în sine dă mereu rezultate foarte bune, contra-efecte nu există, iar pacienţii pleacă tot timpul de la cabinet extrem de mulţumiţi.

Varga Attila: Cât costă un asemenea tratament?

Veronica Moisil: Fireşte, preţurile diferă în funcţie de ceea ce solicită pacientul atunci când ne trece pragul. Trebuie să vă menţionez şi faptul că, în clipa în care pomeneşti despre tratament de înfrumuseţare, aceasta nu înseamnă automat şi preţuri exorbitante în absolut toate cazurile.

Avem pacienţi care, într-adevăr, plătesc mult pentru un tratament ce păstrează rezultatele pe durată mai îndelungată. Alţii, din contră, achită mai puţin, însă şi în acest caz serviciile sunt de calitate, chiar dacă pe un interval de timp mai redus.

Tratamentul de înfrumuseţare pe baza unor metode non-chirurgicale, care nu sunt dureroase, dar eficiente, trebuie reluat la intervale regulate de timp, cam la 6-12 luni de la ultima intervenţie.

M-aţi întrebat de preţuri. Vă pot oferi mai multe date în acest sens.

Spre exemplu, un tratament de curăţare a feţei costă în jur de 100 de RON. O corecţie de riduri în cadrul unei şedinţe de o oră costă în jur de 1000 de Euro.

Un tratament de înfrumuseţare prin injectare cu Botox şi Acid Hyaluronic poate ajunge şi la 1500 de Euro.

Aşa cum spuneam şi în cele de mai sus, depinde foarte mult de pretenţiile pacienţilor noştri.      

Varga Attila: Care sunt performanţele care se pot obţine în urma acestor tratamente repetate de înfrumuseţare?

Veronica Moisil: Sunt în măsură să vă spun, cu certitudine, că rezultatele în acest sens pot fi foarte bune, dacă tratamentul în sine este urmat cu regularitate.

În mod normal, avantajul de care se bucură cel/cea care solicită aşa ceva constă în aceea că se poate menţine o fizionomie de 30-35 de ani. Cu alte cuvinte, persoana în cauză va arăta întotdeauna cu 10 ani mai tânără decât vârsta ei reală.

Varga Attila: Ce fel de pacienţi solicită asemenea tratamente de înfrumuseţare?

Veronica Moisil: La cabinetul unde lucrez eu vin, în general, trei categorii de pacienţi: în primul rând este vorba de persoane extrem de tinere care se confruntă cu diferite imperfecţiuni ale pielii despre care am pomenit mai sus.

Apoi, o categorie distinctă o reprezintă pacienţii cu vârste cuprinse între 35 şi 65 de ani. Este vorba despre cei care caută să rămână tineri şi plini de vitalitate în ochii celor dragi şi ai altor semeni.

Finalmente, ar mai fi tinerii cuprinşi între 20 şi 30 de ani care ne solicită serviciile pentru înfrumuseţarea buzelor şi a pomeţilor. Dar indiferent de categorie, aş dori să subliniez că orice pacient este întotdeauna o mare provocare şi, totodată, o extraordinară sursă de cunoaştere. 

Varga Attila: Ce anume particularizează munca, respectiv serviciile medicale pe care dvs. le oferiţi pacienţilor comparativ cu cele ale altor specialişti în domeniu? 

Veronica Moisil: Îmi aduc aminte de vorba unui înţelept care spunea odată faptul că, în realitate, cea mai dură competiţie nu este aceea pe care o dai cu cei din jur, cât mai ales aceea pe care o duci cu tine însuţi/însăţi.

Dacă te învingi de fiecare dată, dacă evoluezi şi devii mereu mai bun decât ai fost, dacă ştii să oferi tot ce ai tu mai bun şi mai nobil în modul cel mai elegant posibil, cred că ţi-ai îndeplinit un ţel important în această viaţă. Prin urmare ai toate şansele să fii căutat, apreciat, iubit.

Pentru mine, fiecare pacient este preţios, în consecinţă caut să îi ofer numai servicii medicale de cea mai înaltă clasă. În tratamentul aplicat pacienţilor mei folosesc întotdeauna doar cele mai bune substanţe din lume care nu produc niciodată contra-efecte.

În plus - este foarte important de precizat - caut să îi conving pe cei care îmi solicită serviciile că un asemenea tratament, până la urmă, presupune o anumită mentalitate, un grad sporit de maturitate, dar şi o doză sporită de rafinament.

Varga Attila: Mai exact ce anume le recomandaţi celor care vin la dvs. pentru a-şi oferi „Tinereţe fără Bătrâneţe”?

Veronica Moisil: Întâi de toate aş dori să accentuez că „filosofia” unui asemenea tratament se leagă de imperativul de a-ţi păstra un aspect cât mai natural posibil.

Adică pur şi simplu caută să nu exagerezi, fă acele corecţii acolo unde realmente este necesar, recurge la schimbări treptate şi, mai presus de toate, este foarte important să ştii să rămâi tu însuţi/însăţi.

„Frumuseţe în Vârf de Ac” nu înseamnă să te transformi de aşa manieră, încât să ajungi de nerecunoscut, cât mai ales rafinamentul propriu prin care arăţi celor de lângă tine că prin mâna unui specialist ai dovedit talentul de a te personaliza, respectiv de a te individualiza cu mult simţ estetic.

Varga Attila: În final, care este motto-ul dvs. preferat?

Veronica Moisil: Caută să scoţi în evidenţă multă nobleţe şi frumuseţe interioară, căci astfel totul va străluci şi în afara ta, iar lumea va zâmbi la picioarele tale.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte BUZZNEWS pe FACEBOOK!

Taguri: veronica moisil , tratament , non-chirurgical , infrumusetare , estetic

Spune-ti parerea

Din aceeasi categorie

profesorul ryan labrie, în vizită la școala informală de it: cum arată universul big data în era ai, și profeția care l-a pus pe gânduri
Profesorul american Ryan LaBrie a vizitat în această primăvară ”Școala Informală de IT” din Cluj-Napoca. Cu această ocazie, am avut ...citeste tot
claudia lonean explică succesul școlii informale de it și ce trebuie să știi pentru a reuși în reconversia profesională
Claudia Lonean este membră a echipei clujene care a pus pe picioare proiectul ”Școala Informală de IT”. Însă din interviul ...citeste tot
interviu răzvan voica, co-fondator al școlii informale de it: ”dacă aduci oamenii potriviți la un loc, succesul e doar o chestiune de timp”
Clujul a făcut un pas de pionierat în zona pregătirii practice în IT, ca alternativă la forma instituționalizată – anacronică ...citeste tot

Comentarii

Nu exista nici un comentariu pentru aceasta stire.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume Email Mesaj 8 + 2 = .... (in litere)

Editorial

Raul Chis

Dar Primaria lui Emil Boc nu simte deocamdata probabil energia negativa a soselelor, cata vreme acei soferi ardeleni aflati in pragul AVC isi vor consuma ...

Claudiu Padurean

Totuşi, s-a schimbat ceva: România are mai puţină speranţă. În toamna anului 2015, am crezut că, în sfârşit, se vor schimba nişte lucruri. Oamenii care ...

Adrian Titus

Gașca Zurli a făcut un moment dedicat acestei mascote – un cântecel drăguț despre cum avem nevoie de șervețele la masă. Asta după ce la ...

Bianca Padurean

Sunt convinsă că şi alţi părinţi au trecut prin acelaşi calvar ar alegerii şcolii. Am trecut şi prin faza în care a trebuit să-mi fac ...

Vlad Pintea

Una singură: ELIMINAREA statului din chestiuni private, aici de-a dreptul intime. Reglementarea abuzivă a relațiilor dintre persoane responsabile, înzestrate cu conștiință și liber arbitru, este cea mai ...

Stiri pe scurt

Clujul va găzdui principalul eveniment al Comitetului European al Regiunilor în 2019
Ediţie Specială DIECE - Reverberaţiile totalitare din Europa Centrală şi de Est
Managerii de la BRD, Bitdefender, Bosch și Emerson, invitații speciali ai conferinței „Putere prin oameni”
Lucrările de modernizare a drumului județean Gilău–Someșu Rece–Mărișel–DN 1R, în faza de asfaltare
Regulament nou de finantare a cultelor, sportului sau ONG-urilor din judetul Cluj
Alin Tise il invita pe David Ciceo la o intalnire de clarificare
Riscuri pentru proprietarii de imobile din Cluj care au efectuat reparatii
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind achiziționarea primului sistem de rachete Patriot
Doua noi puscarii in Romania
Hypermarketuri amendate de primarie

Ultima ora

Ce impact are Regulamentul cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal - VIDEO
Ce face Primaria Cluj pentru a incuraja achizita de taxiuri electrice - VIDEO
Liderul Sanitas Cluj critica la VIA CLUJ TV amanarea lucrarilor de executie la Spitalul Regional de Urgenta Cluj
Efecte negative ale cresterii diferentiate a salariului minim - O analiza in emisiunea Busines cafe de la Via Cluj TV
Hollywood de Cluj: Cum arata noul pol al cinematografiei din Romania
Demonstrație de sport unificat cu 100 de persoane cu dizabilități intelectuale, la Cluj
O nouă creștere a salariilor pune în alertă companiile germane
SOC LA CLUJ! 12-14 ani, vârsta celor mai tineri dependenti de droguri
Studiu de prefezabilitate pentru METROUL lui Boc - VEZI emisiunea de la Via Cluj TV
Start up Nation si POR 2.2. - bani pentru business VIDEO

Mihai Talpoș este un antreprenor cu un profil eminamente pluri-disciplinar, atât ca background educațional (absolvent de studii economice, psihologice și ... citeste tot

Profesorul salajean Mircea Groza este unul dintre acei pasionati de gastronomie care exploreaza cu interes bucataria ardeleneasca. In aventura sa ... citeste tot

Wizz Air a început operarea a noi rute de la bazele sale din Cluj-Napoca și Iași. Cu două zboruri săptămânale, ... citeste tot

La patru ani după ce a rămas orfan de mamă, pianistul în vârstă de 15 ani Fabiani Prcsina își uimește ... citeste tot

Parteneri

Te invitam sa tinem legatura si prin Facebook