Rămâi alături de noi   facebook logo youtube logo twitter logo
buzznews logo

FRUMUSEȚE în Vârf de Ac: Cât te costă un tratament estetic NON-CHIRURGICAL și când e cazul să-l faci?

Interviu 7 Octombrie 2014, 12:35
Spune-ti parerea

Dr. Veronica Moisil este medic dermato-venerolog şi, totodată, unul din cei mai buni specialişti ai Clujului în domeniul înfrumuseţării prin metode non-chirurgicale. Până în prezent a tratat mii de cazuri, fiind una dintre cele mai autorizate voci în domeniu, care ştie cum să îşi facă pacienţii să arate cu 10 ani mai tineri decât vârsta lor reală.

Varga Attila.: V-aţi specializat, iniţial, în domeniul dermato-venerologiei. Când şi de ce aţi ajuns să vă ocupaţi de tratamentul privind înfrumuseţarea pacienţilor dvs.?

Dr. Veronica MoisilVeronica Moisil: Într-adevăr, în anii de facultate, sfera mea de interes s-a raportat iniţial la dermato-venerologie, adică totalitatea patofenomenelor care se produc la nivelul organului cutanat (piele, mucoase accesibile, fanere) la orice vârstă, inclusiv boli cu transmitere sexuală (venerice).

Ulterior însă, mergând la diferite conferinţe internaţionale organizate în Europa şi în lume am realizat că dermatologia înseamnă, de fapt, mult mai mult decât învăţasem eu pe băncile şcolii.

Am descoperit, în timp, că acest domeniu al înfrumuseţării prin metode non-chirurgicale este pur şi simplu fascinant şi mereu deschizător de perspective noi. În plus, în România, asemenea practici - ca să le numim astfel – au fost mult timp cvasinecunoscute.

Să ne amintim că Prof. Orăsan, un remarcabil mentor, a fost printre pionierii care a recurs la injecţii cu Botox pentru înfrumuseţarea pacienţilor săi, iar aceasta se întâmpla abia în anul 2004! Vă las să vă imaginaţi, în tot acest răstimp, unde se plasau alte ţări din Europa de Vest la acest capitol.  

Varga Attila: Ce presupune mai exact acest tratament de înfrumuseţare? 

Veronica Moisil: Pot să vă spun că tratamentul în sine vizează trei paliere distincte: întâi de toate, corectarea unor imperfecţiuni ale pielii gen acnee sau pete.

Mai putem oferi apoi tratament anti-îmbătrânire, respectiv corecţia ridurilor şi, nu în ultimul rând, modificarea sau accentuarea unor trăsături, ca de pildă în cazul buzelor şi pomeţilor.

Atunci când este efectuat în mod profesionist, tratamentul în sine dă mereu rezultate foarte bune, contra-efecte nu există, iar pacienţii pleacă tot timpul de la cabinet extrem de mulţumiţi.

Varga Attila: Cât costă un asemenea tratament?

Veronica Moisil: Fireşte, preţurile diferă în funcţie de ceea ce solicită pacientul atunci când ne trece pragul. Trebuie să vă menţionez şi faptul că, în clipa în care pomeneşti despre tratament de înfrumuseţare, aceasta nu înseamnă automat şi preţuri exorbitante în absolut toate cazurile.

Avem pacienţi care, într-adevăr, plătesc mult pentru un tratament ce păstrează rezultatele pe durată mai îndelungată. Alţii, din contră, achită mai puţin, însă şi în acest caz serviciile sunt de calitate, chiar dacă pe un interval de timp mai redus.

Tratamentul de înfrumuseţare pe baza unor metode non-chirurgicale, care nu sunt dureroase, dar eficiente, trebuie reluat la intervale regulate de timp, cam la 6-12 luni de la ultima intervenţie.

M-aţi întrebat de preţuri. Vă pot oferi mai multe date în acest sens.

Spre exemplu, un tratament de curăţare a feţei costă în jur de 100 de RON. O corecţie de riduri în cadrul unei şedinţe de o oră costă în jur de 1000 de Euro.

Un tratament de înfrumuseţare prin injectare cu Botox şi Acid Hyaluronic poate ajunge şi la 1500 de Euro.

Aşa cum spuneam şi în cele de mai sus, depinde foarte mult de pretenţiile pacienţilor noştri.      

Varga Attila: Care sunt performanţele care se pot obţine în urma acestor tratamente repetate de înfrumuseţare?

Veronica Moisil: Sunt în măsură să vă spun, cu certitudine, că rezultatele în acest sens pot fi foarte bune, dacă tratamentul în sine este urmat cu regularitate.

În mod normal, avantajul de care se bucură cel/cea care solicită aşa ceva constă în aceea că se poate menţine o fizionomie de 30-35 de ani. Cu alte cuvinte, persoana în cauză va arăta întotdeauna cu 10 ani mai tânără decât vârsta ei reală.

Varga Attila: Ce fel de pacienţi solicită asemenea tratamente de înfrumuseţare?

Veronica Moisil: La cabinetul unde lucrez eu vin, în general, trei categorii de pacienţi: în primul rând este vorba de persoane extrem de tinere care se confruntă cu diferite imperfecţiuni ale pielii despre care am pomenit mai sus.

Apoi, o categorie distinctă o reprezintă pacienţii cu vârste cuprinse între 35 şi 65 de ani. Este vorba despre cei care caută să rămână tineri şi plini de vitalitate în ochii celor dragi şi ai altor semeni.

Finalmente, ar mai fi tinerii cuprinşi între 20 şi 30 de ani care ne solicită serviciile pentru înfrumuseţarea buzelor şi a pomeţilor. Dar indiferent de categorie, aş dori să subliniez că orice pacient este întotdeauna o mare provocare şi, totodată, o extraordinară sursă de cunoaştere. 

Varga Attila: Ce anume particularizează munca, respectiv serviciile medicale pe care dvs. le oferiţi pacienţilor comparativ cu cele ale altor specialişti în domeniu? 

Veronica Moisil: Îmi aduc aminte de vorba unui înţelept care spunea odată faptul că, în realitate, cea mai dură competiţie nu este aceea pe care o dai cu cei din jur, cât mai ales aceea pe care o duci cu tine însuţi/însăţi.

Dacă te învingi de fiecare dată, dacă evoluezi şi devii mereu mai bun decât ai fost, dacă ştii să oferi tot ce ai tu mai bun şi mai nobil în modul cel mai elegant posibil, cred că ţi-ai îndeplinit un ţel important în această viaţă. Prin urmare ai toate şansele să fii căutat, apreciat, iubit.

Pentru mine, fiecare pacient este preţios, în consecinţă caut să îi ofer numai servicii medicale de cea mai înaltă clasă. În tratamentul aplicat pacienţilor mei folosesc întotdeauna doar cele mai bune substanţe din lume care nu produc niciodată contra-efecte.

În plus - este foarte important de precizat - caut să îi conving pe cei care îmi solicită serviciile că un asemenea tratament, până la urmă, presupune o anumită mentalitate, un grad sporit de maturitate, dar şi o doză sporită de rafinament.

Varga Attila: Mai exact ce anume le recomandaţi celor care vin la dvs. pentru a-şi oferi „Tinereţe fără Bătrâneţe”?

Veronica Moisil: Întâi de toate aş dori să accentuez că „filosofia” unui asemenea tratament se leagă de imperativul de a-ţi păstra un aspect cât mai natural posibil.

Adică pur şi simplu caută să nu exagerezi, fă acele corecţii acolo unde realmente este necesar, recurge la schimbări treptate şi, mai presus de toate, este foarte important să ştii să rămâi tu însuţi/însăţi.

„Frumuseţe în Vârf de Ac” nu înseamnă să te transformi de aşa manieră, încât să ajungi de nerecunoscut, cât mai ales rafinamentul propriu prin care arăţi celor de lângă tine că prin mâna unui specialist ai dovedit talentul de a te personaliza, respectiv de a te individualiza cu mult simţ estetic.

Varga Attila: În final, care este motto-ul dvs. preferat?

Veronica Moisil: Caută să scoţi în evidenţă multă nobleţe şi frumuseţe interioară, căci astfel totul va străluci şi în afara ta, iar lumea va zâmbi la picioarele tale.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte BUZZNEWS pe FACEBOOK!

Taguri: veronica moisil , tratament , non-chirurgical , infrumusetare , estetic

Spune-ti parerea

Din aceeasi categorie

profesorul ryan labrie, în vizită la școala informală de it: cum arată universul big data în era ai, și profeția care l-a pus pe gânduri
Profesorul american Ryan LaBrie a vizitat în această primăvară ”Școala Informală de IT” din Cluj-Napoca. Cu această ocazie, am avut ...citeste tot
claudia lonean explică succesul școlii informale de it și ce trebuie să știi pentru a reuși în reconversia profesională
Claudia Lonean este membră a echipei clujene care a pus pe picioare proiectul ”Școala Informală de IT”. Însă din interviul ...citeste tot
interviu răzvan voica, co-fondator al școlii informale de it: ”dacă aduci oamenii potriviți la un loc, succesul e doar o chestiune de timp”
Clujul a făcut un pas de pionierat în zona pregătirii practice în IT, ca alternativă la forma instituționalizată – anacronică ...citeste tot

Comentarii

Nu exista nici un comentariu pentru aceasta stire.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nume Email Mesaj 8 + 2 = .... (in litere)

Editorial

Raul Chis

Nu putem să nu ne întrebăm ce se ascunde dincolo de agenda oficială a vizitei. Pentru că pare total inadecvat ca premierul să vină tocmai ...

Claudiu Padurean

În al doilea rând, numirea unui prefect provenit din UDMR a stârnit valuri în PNL Cluj. Primarul Clujului, Emil Boc, și-a declarat supărarea în direct, ...

Adrian Titus

Gașca Zurli a făcut un moment dedicat acestei mascote – un cântecel drăguț despre cum avem nevoie de șervețele la masă. Asta după ce la ...

Bianca Padurean

Sunt patroni care se baricadează în vilele lor (nu mă înțelegeți greșit, nu spun asta cu mânie protelatară a unui locatar la bloc), dar își ...

Vlad Pintea

Însă odată ce urnele s-au închis, imediat s-a deschis sezonul de "pus cenușă în cap", mulți arătându-se scârbiți că au fost puși în situația unei ...

Stiri pe scurt

Beneficiile incontestabile ale uleiului de măsline extravirgin
S-a prelungit termenul de depunere a declaratiei privind beneficiarul real
Makers Cafe, prima cafenea 3D din Cluj
Primăria va elibera 3.500 de carduri noi de utilizator pentru sistemul de bike sharing
Sănătatea florilor: sfaturi de la specialiști
Primaria Floresti ofera o ambulanta ISU Cluj
Se închide circulația pe podul Porțelanului
Clujul va găzdui principalul eveniment al Comitetului European al Regiunilor în 2019
Ediţie Specială DIECE - Reverberaţiile totalitare din Europa Centrală şi de Est
Managerii de la BRD, Bitdefender, Bosch și Emerson, invitații speciali ai conferinței „Putere prin oameni”

Ultima ora

PASTILA IOANEI: Cum putem ajuta un bebeluș care are colici
PASTILA IOANEI: Ești elev sau student? Află CUM poți să îți îmbunătățești memoria
Ce firme pot spera la milionul de euro oferit de Guvern prin măsura 4.1.1. INVITAT DAN SICOBEAN, APM Cluj
Federația Patronatelor din Industria Ospitalității: Industria Ospitalității e pe butuci și nu mai are nici o roată de rezervă
DISPERARE: Industria Ospitalității e pe butuci și nu mai are nici o roată de rezervă
PASTILA IOANEI: Cum poți îmbunătăți imunitatea la copii
Chirurgul clujean Achimaș-Cadariu vrea să scurteze de la 6 la 2 luni perioada până la care ajunge bolnavul de cancer pulmonar la tratament
Deputatul și medicul clujean Patriciu Achimaș Cadariu despre schimbările așteptate în sistemul de sănătate: nu există o baghetă magică, e nevoie de multă muncă
De ce crede Florin Jianu, preşedintele Consiliul Naţional al IMM-urilor, că se pregătește "o fraudă de proporții în implementarea măsurii 3"
EXERCȚIU la Aeroportul Cluj: aeronavă ruptă la aterizare, 25 de morți și 75 de răniți

Cancerul de sân este, în acest moment, principala localizare neoplazică malignă în țara noastră. Diagnosticarea și tratarea cazurilor incipiente asigură ... citeste tot

Un gulas la ceaun pregatit dupa o reteta ungureasca transmisa prin viu grai in Ardeal. citeste tot

Directorul general al Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, David Ciceo, a vorbit la Via Cluj TV în emisiunea lui Raul Chiș  despre ... citeste tot

Mii de mașini ar putea tranzita pădurea Hoia-Baciu după ce se va construi un nou cartier în zona Donath Park. citeste tot

Parteneri

Te invitam sa tinem legatura si prin Facebook