Pentru săptămâna aceasta VILA ROSA ne aduce în prim plan baconul prăjit și pastele date prin brânză și smântână. Cei care au gustat deja combinația ne-au cerut rețeta exactă. O redăm mai jos, dar vă sugerăm să o încercați mai întâi și la VILA ROSA. În acest fel veți avea un excelent termen de comparație cu ceea ce vă va ieși acasă. Succes!MOD DE PREPARARE:Punem apa la fiert cu puţina sare. Până fierbe apa, pregătim făina cu ouă, sare şi apa calduţă. Vom obţine o pastă omogenă, care va fi dată printr-o răzătoare pentru paste.Pasta obţinută se pune într-o tigaie cu un pic de ulei sau unt. Se adaugă peste pastele obţinute branza de burduf, caşul ras şi smântâna. Într-o altă tigaie vom prăji baconul şi carnaţii cabanos.Pasta cu branză de burduf şi caşul se pun într-un bol, peste care se pun baconul şi carnaţii prăjiţi.INGREDIENTE:
Făina Albă 1.200 KG
Ouă 6 bucati
Caşcaval Penteleu 0.600 KG
Branza Burduf 0.400 KG
Bacon 0.500 KG
Sare 0.050 KG
Ulei 0.100 Ml[slideshow]VILA ROSA vă urează Poftă bună!
VILA ROSA prezintă: ”Pasta Bucătarului”
ULTIMELE ȘTIRI