Rămâi alături de noi   facebook logo youtube logo twitter logo
buzznews logo

Rețeta săptămânii

Profesorul salajean Mircea Groza este unul dintre acei pasionati de gastronomie care exploreaza cu interes bucataria ardeleneasca. In aventura sa gastronomica, inspectorul pe probleme de patrimoniu cultural imaterial și tradiții locale al Consiliului Judetean Salaj readuce in actualitate feluri de mancare uitate pe nedrept de pofticiosii de prin partile noastre, in fond dovezi ale traiului bun ......citeste tot
Sunteți în pana de idei la bucătărie și ați dori să preparați un fel mai ușor, pentru a rezista caniculei? Vila Rosa vă oferă soluția și rețeta: Piept de pui cu lamaie!...citeste tot
Vila Rosa ne tentează cu un nou preparat, ușor de realizat și excelent chiar și pentru cei mai pretențioși musafiri. Satisfacția mesenilor e garantată, ne promit cei care l-au încercat cel puțin o dată....citeste tot
Vila Rosa vine in intampinarea pofticiosilor cu un desert excelent: Tort Mousse Au Chocolat. Daca vreti ceva bun, nu va ramane decat sa studiati reteta de mai jos si sa treceti la treaba....citeste tot
Vila Rosa ne oferă o idee bună pentru masă, la îndemână și potrivită pentru cei care adoră să gătească la grătar: pui la grill cu legume....citeste tot
Vila Rosa ne prezintă un fel de mâncare în ton cu sărbătoarea de Halloween: Dovlecii care nu sunt folosiți pe post de sperietoare sunt numai buni pentru prepararea unei delicioase supe-cremă de dovleac. ...citeste tot
Kievskaia sau pasare pane a la Kiev, mai pe românește, este una dintre rețetele preferate ale regelui ciocolatei, Petro Poroșenko, ajuns de curând președinte în Ucraina. Rețeta ne este propusă de către bucătarul șef de la Vila Rosa....citeste tot
Vila Rosa ne aduce rețetea săptămânii, un fel delicios și exotic care merită încercat în fiecare bucătărie: Pui Sichuan!...citeste tot
O nouă propunere de la Vila Rosa vine să înlăture monotonia din bucătărie: American Chicken Roll, o rețetă cu grad redus de dificultate dar extrem de delicioasă....citeste tot
Cum ar fi să învățați să preparați singuri, acasă, feliile acelea de carne CROCANTĂ, atât de apreciate la fast-food-uri...citeste tot
Dacă tot e o vreme ploioasă și nu se pre poate ieși la iarbă verde și la grătar, poate încercăm o nouă rețetă acasă. Aceasta este oferită de Vila Rosa: Ruladă de pui cu bacon (70 gr.)...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot
...citeste tot

Ultima ora

INTERVIU Carmen Ciulacu, organizator Challenge Accepted-Hackathon: „Poți tu ca programator, printr-o linie de cod, să schimbi viața copiilor bolnavi?
Decizie revoltatoare: UBB pierde 29 de locuri la licență, 200 de locuri la masterat și 48 la doctorat
Restricții de circulație cu ocazia Maratonului Internațional Cluj-Napoca
Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, respinge acuzaţiile de colaborare cu fosta Securitate
30 aprilie 2018, zi liberă pentru salariaţii din sectorul public
Trei intrebari fundamentale pentru crestini, care primesc raspuns in Scrisoarea Pastorala a Episcopului Greco Catolic Florentin CRIHĂLMEANU
Mesaj de Paști al Mitropolitului Andreicut: Unirea a fost visul de generaţii a românilor, mulţi au trecut în veşnicie fără să-l vadă realizat
Rectorul UBB, Ioan-Aurel Pop, ales președinte al Academiei Române
Start-up Nation 2018: cum incepi o (noua) afacere
Școala Informală de IT a deschis înscrierile pentru Challenge Accepted Hackathon 2018

"Cum te simți când vezi că ideea ta și efortul investit în proiectul tău ajută oameni cu încercări grele?  Hai ... citeste tot

Profesorul salajean Mircea Groza este unul dintre acei pasionati de gastronomie care exploreaza cu interes bucataria ardeleneasca. In aventura sa ... citeste tot

La Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a avut loc lansarea zborului direct, tip charter, Cluj-Antalya, zbor operat de către compania aeriană ... citeste tot

Arome de cafea sau trandafiri, vânt puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau... ninsoare? Le găsiţi pe toate la Cinema ... citeste tot

Parteneri

Te invitam sa tinem legatura si prin Facebook